Επίσκεψη διεθνούς ταξιδιωτικής παραγωγής στην Πάρο

09 Οκτωβρίου 2017 19:28

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη και προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού για τις οποίες το νησί ενδείκνυται, πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας της δημοφιλούς παρουσιάστριας και παραγωγού κ. Andi van Zyl, η οποία συνοδεύονταν από τον cameraman και editor κ. Nikolai Berger, για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής που θα μεταδοθεί στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel (http://nauticalchannel.com/).

Το Nautical Channel εξειδικεύεται στις δραστηριότητες, τα σπορ και τις θεματικές μορφές Τουρισμού, με βαρύτητα στο θαλάσσιο Τουρισμό και μεταδίδεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αυστραλία, μέσω συνδρομητικών καναλιών συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον άνω των 25.000.000 τηλεθεατών συνδρομητικών πλατφορμών, πράγμα που καθιστά την εκπομπή πιο στοχευμένη.

Οι κυριότερες χώρες μετάδοσης είναι: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Εσθονία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία, Τουρκία , Ουκρανία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ελλάδα, Μαρόκο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos