Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου

27 Οκτωβρίου 2017 13:34

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 31/10/2017 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΘΕΜΑ 1ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για την μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου, στην τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με την από 20/04/2015 Π.Ν.Π.«Κατεπείγουσα ρύθμιση για την μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων των φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην τράπεζα της Ελλάδος» (ΦΕΚ Α΄41) όπως κυρώθηκε από το Ν. 4323/2015 (ΦΕΚ Α΄43).
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (τελικός-τακτοποιητικός) του έργου «Επισκευή με Βιομηχανικό Δάπεδο Τμήματος Ανωδομής Κεντρικής Προβλήτας Λιμένος Πάρου» του Δ. Πάρου.
ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση απόφασης 44/2017.
ΘΕΜΑ 4ο: Παράταση κατά ένα έτος συμβάσεων Παραλαβής Διαχείρισης Αποβλήτων Πλοίων.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση του πρακτικού ΙΙ και κατακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου « Επισκευή Παραλιακού πεζοδρομίου Κρηπιδώματος Αγ. Νικολάου λιμένα Παροικίας».
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων Δήμου Πάρου και των νομικών του προσώπων» και την διενέργεια της προμήθειας μέσω του κοινού ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πολυετούς δέσμευσης διάθεσης ισόποσης πίστωσης σε βάρος του αντίστοιχου κωδικού του προϋπολογισμού εσόδων.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Πάρου - Αντιπάρου

Καραχάλιος Σταύρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos