Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

30 Οκτωβρίου 2017 14:23

Καλείσθε την 03η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Όγδοη αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Πάρου

Θέμα 2ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 3ο Έγκριση τροποποίησης πολυετών δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017

Θέμα 4ο Έγκριση αποδέσμευσης ποσών(πολυετών) προϋπολογισμού 2017

Θέμα 5ο Έγκριση της πραγματοποίησης πολυετών δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017 .

Θέμα 6ο Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: « Κατασκευή συνοδών έργων για τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικίας»

Θέμα 7ο Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κώστου –Παροικίας του Δήμου Πάρου»

Θέμα 8ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για άσκηση ή όχι ενδίκου μέσου κατά της υπ. αρ.59/2016 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου

Θέμα 9ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για άσκηση ή όχι ενδίκου μέσου κατά της υπ. αρ.58/2016 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου

Θέμα 10ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του 2ου Νηπιαγωγείου Παροικίας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos