Τελικά αποτελέσματα στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς στην Πάρο

19 Νοεμβρίου 2017 21:05

Στις 8 το βράδυ έκλεισαν στην Πάρο, όπως και σε ολόκληρη την επικράτεια, οι κάλπες του β΄γύρου ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στο παλιό Επαρχείο της Πάρου όπου από τις 8 το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου προσέρχονταν πολίτες της Πάρου για να ψηφίσουν, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η καταμέτρηση των ψήφων και εξήχθησαν τα τελικά αποτελέσματα τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής:

Σύνολο ψηφισάντων: 163

Φώφη Γεννηματά: 116
Νίκος Ανδρουλάκης: 44
Λευκά: 3

Σημειώνεται ότι κατά τις εκλογές του α΄γύρου της Κυριακής 12 Νοεμβρίου το σύνολο των ψηφισάντων στο νησί της Πάρου ήταν 349 άτομα.
Λιγότεροι δηλαδή από τους μισούς που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή προσήλθαν να ψηφίσουν στον β΄γύρο και να επιλέξουν μεταξύ του κ. Ανδρουλάκη και της κας Γεννηματά για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.
Ωστόσο η συμμετοχή στην Πάρο κρίνεται ικανοποιητική δεδομένου ότι πάντοτε στο β΄γύρο εσωκομματικών εκλογών η προσέλευση παρουσιάζει συνήθως πτώση σε σχέση με τον α΄γύρο.

Διαβάστε επίσης...

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη Σίφνο διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
.
• Ψήφισαν: 38
• Άκυρα – Λευκό: 1
.
1. Ανδρουλάκης Νίκος: 29
2. Γεννηματά Φώφη: 8

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos