Λ.Σ. Πάρου: "Η πρόσφατη διαμαρτυρία του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο μας"

05 Δεκεμβρίου 2017 20:14

Δυστυχώς ορισμένοι δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι, παραγωγική διαδικασία χωρίς εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει. Και επειδή μιλάμε για το Δήμο μας αλλά και τον κάθε Δήμο, κάποιοι δεν έχουν κατανοήσει ότι ανάλογα με τη λαϊκή βούληση αύριο θα υπάρχουν ή δεν θα υπάρχουν στο προσκήνιο. Το προσωπικό του Δήμου όμως θα είναι παρόν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες.

Εδώ και πολύ καιρό το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου μας, έχει θέσει το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού και όχι μόνο, που με τις αποχωρήσεις αρκετών υπαλλήλων τα τελευταία χρόνια, παίρνει τραγικές διαστάσεις.

Η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί ότι θα φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά όπως και άλλες πολλές δεσμεύσεις της ξεχάστηκαν. Μια σειρά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και τον προγραμματισμό επίλυσης μικρών ή μεγαλύτερων προβλημάτων του νησιού μας σκαλώνουν ακριβώς στην έλλειψη προσωπικού. Η πρόσφατη διαμαρτυρία του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο μας αλλά και οι καταγγελίες από μέρους του για την συμπεριφορά ορισμένων εκλεγμένων απέναντι τους διαμορφώνουν νέα δεδομένα. Η δημοτική αρχή, όπως λέει , στηρίζει τους εργαζόμενους στα δίκαια αιτήματα τους.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εφαρμόζει στο σύνολο της αδιαμαρτύρητα την κυβερνητική πολιτική.

Από την άλλη είναι κοινό μυστικό ότι η συμπεριφορά κάποιων εκλεγμένων έχει οδηγήσει σε απόγνωση ορισμένους υπαλλήλους που μόνο για λειψή εκπλήρωση των καθηκόντων τους δεν μπορούν να κατηγορηθούν από τα κάθε λογής «παπαγαλάκια». Ο Δήμαρχος στην προσπάθεια του «να μαζέψει τα αμάζευτα», «ρίχνει λάδι στη φωτιά», απαξιώνοντας τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων, με προφανή σκοπό τη διάσπαση τους.

Στα χέρια των εργαζομένων βρίσκεται η διαφύλαξη της αγωνιστικής τους ενότητας και της διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων τους, τη στιγμή μάλιστα που η επίθεση στην εργατική τάξη και το σύνολο των εργαζόμενων στη χώρα μας γενικεύεται.
Εμείς για μια ακόμα φορά καλούμε τη δημοτική αρχή να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Πάρος 4-12-17

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos