«Ποδαρικό» στη νέα χρονιά κάνει νέα δημοτική παράταξη που δημιουργείται στην Πάρο…

22 Δεκεμβρίου 2017 16:42

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του psts.gr, μια νέα δημοτική παράταξη, πρόκειται να έρθει στο προσκήνιο της τοπικής δημόσιας ζωής της Πάρου διεκδικώντας την ψήφο του παριανού λαού στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, της μειοψηφίας αλλά και προσωπικότητες που έχουν παίξει σημαίνοντα ρόλο στη δημόσια ζωή του νησιού, προσεγγίζονται ώστε να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.

Πρόκειται κυρίως για δημοτικούς συμβούλους και πρόσωπα που θεωρούν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία μιας νέας παράταξης καθώς πιστεύουν ότι τα πράγματα στο νησί δεν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και ότι τα προβλήματα της Πάρου δεν επιλύονται με τον προσήκοντα ρυθμό και τρόπο.

Το πρόσωπο που θα ηγηθεί της νέας δημοτικής παράταξης αποτελεί πρόσωπο – έκπληξη που όπως λέγεται, έχει δώσει αξιόλογα δείγματα γραφής σε όποιο χώρο κι αν υπηρέτησε. Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή διεργασιών και εξελίξεων που πιθανότατα θα λάβουν χώρα μέσα στη νέα χρονιά...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos