Δήμαρχος Πάρου: Απύθμενο θράσος ή πρωταπιλιάτικη παρωδία δια στόματος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Καστρουνή; Είναι κανείς να διερωτάται

02 Απριλίου 2018 17:42

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 28/03/2018, η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου επανέλαβαν σε όλους τους τόνους, επιδεικνύοντας παράλληλα τα επίμαχα έγγραφα, ότι για το αλιευτικό καταφύγιο στην Αλυκή, προσκομίστηκαν όλα τα απαιτούμενα προς αδειοδότηση έγγραφα και το έργο ξεκίνησε νόμιμα.

Η επιμονή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Καστρουνή και η προφορική λογομαχία του με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, αποκάλυψε ότι καθοδηγούμενος από ατέρμονη κομματική εμπάθεια, ζήτησε τη συνδρομή βουλευτή του Σύριζα προκειμένου να οχλήσει επανειλημμένως το Λιμεναρχείο Πάρου για το λιμενικό έργο της Αλυκής. Την ατμόσφαιρα πυροδότησε ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης εκ μέρους του, καθώς δεν απευθύνθηκε στις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πάρου, και απαξίωσε πλήρως το αρμόδιο όργανο ήτοι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τακτική στείρας αντιπολίτευσης εκ μέρους του, δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου, καθώς η στάση του μέχρι σήμερα αποτελεί εμπόδιο σε κάθε μεγάλο έργο που γίνεται στο νησί της Πάρου. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, το αεροδρόμιο Πάρου και των κομματικών του παρεμβάσεων και που στο τέλος ήταν αυτός που έκανε το face control και φωτογραφιζόταν πρώτος στα εγκαίνια, δίπλα στα κυβερνητικά στελέχη; Ή την αντίθεσή του σε ένα ακόμα μεγάλο λιμενικό έργο, τις νέες αίθουσες αναμονής του λιμένα Πάρου;

Αξιότιμε Δημοτικέ Σύμβουλε, η πολιτική σας θέση περιορίζεται σε επιπόλαιες κουβέντες πολιτικής μουρμούρας που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και η στάση σας εκλαμβάνεται με πολλαπλές ερμηνείες. Δυστυχώς για εσάς, η μοναδική σας αντιπολιτευτική ικανότητα, η καταγγελία, που αποσκοπεί μόνο σε επικοινωνιακά οφέλη, δεν καλύπτει την ανεπαρκή παρουσία σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτή όμως τη φορά και επειδή το έργο είναι μείζονος σημασίας για τον τόπο, δε θα σιωπήσουμε.

Έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε ότι τα μεγάλα έργα για το νησί μας θα συνεχιστούν απρόσκοπτα και αδιάκοπτα και η οχλοβοή που προκαλεί η ατελέσφορη στάση σας μόνο εμπόδια βάζει. Τα θέματα οφείλουν να συζητούνται στα πλαίσια του Δημοτικού Συμβουλίου και να αναζητούνται διευκρινίσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να ευρίσκονται λύσεις. Η εποικοδομητική κριτική, με κατανόηση στα υπαρκτά προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου, από όπου και αν ασκείται μας βρίσκει σύμφωνους και είναι συμπαραστάτης στο έργο μας.

Προσδοκώντας την ανάπτυξη και την πρόοδο, ως Δημοτική Αρχή, θα συνεργαστούμε με όλους όσους το επιθυμούν και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί, συμπολίτευση και αντιπολίτευση να ενώσουμε δυνάμεις για να προχωρήσουμε μπροστά και να είμαστε υπερήφανοι για τη Πάρο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos