«Τέλος καλό, όλα καλά»: Από σήμερα 24/04/2018, συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου, για το αλιευτικό καταφύγιο στην Αγκαιριά της Πάρου

24 Απριλίου 2018 15:45

Από σήμερα 24/04/2018, συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου «Έργα λειτουργίας – βελτίωσης – επέκτασης υφιστάμενου αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή (Αγκαιριά) Δήμου Πάρου ν. Πάρου Ν. Κυκλάδων», προϋπολογισμού 4.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδότησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου.

Με την υπ' αριθ. 23863/Φ.4.3 Δ.Τ.Ε. Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ξεπεράστηκαν οι τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες και ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή ακολουθεί την πορεία ολοκλήρωσής του.

 Με έγγραφά της η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάρου, ενημέρωσε σχετικά το Λιμεναρχείο Πάρου καθώς και την ανάδοχο εταιρεία P.C.Development S.A. για την επανέναρξη των εργασιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos