Ολοκληρώνονται οι διεργασίες συγκρότησης της νέας δημοτικής παράταξης στην Πάρο…

08 Μαϊος 2018 12:42

Όπως είχαμε κατά αποκλειστικότητα προαναγγείλει σε άρθρο μας που δημοσιεύτηκε πριν από πέντε περίπου μήνες, μια νέα δημοτική παράταξη η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο του παριανού λαού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 βρίσκεται σε διαδικασία συγκρότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διεργασίες και οι πολιτικές ζυμώσεις στο νέο φορέα βρίσκονται αυτή την περίοδο σε τελικό στάδιο εξέλιξης και βαίνουν προς ολοκλήρωση. Συγκυριακοί παράγοντες καθώς και η πιθανολογούμενη χρονική μετάθεση των δημοτικών εκλογών κατά ένα εξάμηνο αργότερα (Οκτώβριος 2019), έδωσαν το απαραίτητο περιθώριο μιας πιο αργής και σταθερής προετοιμασίας για τα στελέχη του νέου δημοτικού φορέα.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, η νέα δημοτική παράταξη, εάν και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο άλλο θέμα, πρόκειται να κάνει τη δημόσια «εμφάνισή» της στο τοπικό πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του νησιού, γνωστοποιώντας τις θέσεις της και τα ονόματα των στελεχών από τα οποία απαρτίζεται.

Όπως είχαμε προαναφέρει στο προ πέντε μηνών άρθρο μας, η ανάληψη πρωτοβουλιών υπέρ του σχηματισμού ενός νέου δημοτικού φορέα, προέκυψε από την αίσθηση ότι υπάρχει πολιτικά «χώρος» για ένα νέο εγχείρημα η ταυτότητα του οποίου σύντομα θα γίνει γνωστή στην Πάρο.

Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή τοπικών πολιτικών εξελίξεων και επερχόμενων αλλαγών στο νησί…

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos