Συγχαρητήρια επιστολή Αντιδημάρχου Αθλητισμού Πάρου

21 Ιουνίου 2018 17:14

Αγαπητοί Αθλητές, Αγαπητές κυρίες και κύριοι του Τεχνικού Επιτελείου και της Διοίκησης του Α.Ο.Π.,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω, εκ μέρους του Δήμου Πάρου, τα πιο θερμά Συγχαρητήρια, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων ΕΣΚ Κυκλάδων 2017-2018, μετά την πρωτιά σας, στο final four του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Ιουνίου 2018.

 Η μεγάλη σας επιτυχία, μας κάνει όλους υπερήφανους και αποτελεί ταυτόχρονα έμπνευση για κατάκτηση και άλλων υψηλότερων στόχων σας!

Τα Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους σας: Στους Αθλητές, στο Τεχνικό Επιτελείο και στην Διοίκηση του ΑΟΠ, τόσο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα όσο και για το ήθος που διδάσκετε στα παιδιά μας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας:
ΑΟ Πάρου: Προπονητής Θεόδωρος Καζακίδης. Έπαιξαν οι: Αλιπράντης Ιωάννης, Ανδρεάδης Γρηγόρης, Αραβαντινός Αντώνης, Βιώνης Χρήστος, Θωμόπουλος Αλέξανδρος, Καστανιάς Άγγελος, Λάβδας Μαρίνος, Μπομποτάς Νίκος, Παντελαίος Δημήτρης, Πάσσαρης Μαρίνος, Σαρρής Νικόλαος, Σκιαδάς Αλέξανδρος, Φαρούπος Ανδρέας.

Ευχόμαστε, από καρδιάς, η κατάκτηση του Final 4 Παμπαίδων 2017 - 2018, να σηματοδοτήσει πολλές ακόμη επιτυχίες και πρωτιές – αυτές που σας αξίζουν!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πάρου,

Εμμανουήλ Μαλαματένιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos