Πρόσκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

22 Ιουνίου 2018 16:58

Καλείσθε την 26η Ιουνίου 2018 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Καθορισμός κοινόχρηστου χώρου για την παραχώρηση της χρήσης για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για την επιχείρηση της Κρητικού Ελένης που βρίσκεται στο Λογαρά της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας που αφορά τροποποίηση της 118/2011απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει ως προς το εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις .

Θέμα 3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Διαδρομές στη Μάρπησσα» για την παραχώρηση της χρήσης χώρου για την πραγματοποίηση του ομότιτλου τριημέρου βιωματικού φεστιβάλ.

Θέμα 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για την παραχώρηση της χρήσης χώρου για τη πραγματοποίηση διαφημιστικής ενέργειας της Coca-Cola Hellas

Θέμα 5ο Εξέταση αιτήματος της εταιρείας « Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας ΑΕ» για χορήγηση δικαιώματος διέλευσης και άδειας εκτέλεσης εργασιών.

Ο Πρόεδρος
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos