Ευχαριστίες στον Πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργο Βακόνδιο

29 Ιουνίου 2018 16:52

Ευχαριστούμε τον Πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργο Βακόνδιο που για μια ακόμη φορά απέδειξε έμπρακτα την στήριξή του στη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου αλλά και στην Παριανή κοινωνία.


Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε δράσεις που αφορούν στην Παιδεία και στον Πολιτισμό επισκεφτήκαμε πριν από λίγο καιρό το χώρο του Μουσείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς που αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία του Διευθυντή Νίκου Μαρινάκη. Ο κ. Ν. Μαρινάκης με πολύ προσωπικό έργο συγκέντρωσε το υλικό, ιστορικά ντοκουμέντα, φωτογραφικό υλικό, εκθέματα που αφορούν όχι μόνο στην ιστορία του Σχολείου από κτίσεως και ιδρύσεως του, έργο του μεγάλου ευεργέτη Συγγρού (1901) αλλά και υλικό από την περίοδο της γερμανικής κατοχής στο νησί (κανόνι κλπ).

Το μουσείο για να προχωρήσει χρειάζεται χρηματοδότηση κι έργα. Για το λόγο αυτό απευθυνθήκαμε στον Πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργο Βακόνδιο προκειμένου να εξεύρει χορηγίες για να ολοκληρωθεί το έργο. Εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα και γι’αυτό τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

 ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos