Θ. Μαρινόπουλος: Θέλω να με απαλλάξετε από μια επιτροπή που δεν συνεδρίασε ποτέ!

19 Ιουλίου 2018 22:44

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Μαρινόπουλος, με προφορικό αίτημά του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου της Πέμπτης 19 Ιουλίου, ζήτησε την αντικατάστασή του από την 3μελή επιτροπή που έχει επωμιστεί το έργο της απόφασης για τη διανομή καρτών εισόδου στους πολίτες, στη πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Μαρινόπουλος, η συγκεκριμένη επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε το 2015, έχει ως έργο της να αποφασίζει και να δίδει στους πολίτες που το δικαιούνται τις ειδικές κάρτες εισόδου στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, που ως γνωστό παραμένει κλειστή για τα τροχοφόρα κατά τη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Μαρινόπουλο, η συγκεκριμένη τριμελής επιτροπή δεν συνεδρίασε ποτέ από την συγκρότησή της μέχρι σήμερα αφήνοντας εύλογα ερωτήματα για το πώς δόθηκαν οι συγκεκριμένες κάρτες εισόδου.

Στην απάντησή της η Αντιδήμαρχος Πάρου κ. Δώρα Σαρρή, η οποία και μετέχει της επιτροπής, διευκρίνισε ότι η μόνη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι οι επιπλέον κάρτες που δόθηκαν σε ΑμεΑ.

Επίσης στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Χ. Βλαχογιάννης λέγοντας ότι οι αποφάσεις συγκρότησης των επιτροπών ορίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και επομένως πρέπει αυτές να λειτουργούν.
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος δήλωσε ότι οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι σεβαστές από όλους ενώ το συγκεκριμένο θέμα, της μη λειτουργίας δηλαδή της επιτροπής, ανέφερε ότι θα τύχει της δέουσας διερεύνησης και επιφυλάχτηκε ως προς την απάντησή του.

Τέλος αναφορικά με την αντικατάσταση του κ.Μαρινόπουλου δεν δόθηκε κάποια απάντηση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos