Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑ Πάρου

28 Σεπτεμβρίου 2018 14:38

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Θέμα1ο: Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2018.
Θέμα2ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
Θέμα3ο: Έγκριση μελέτης, υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στην πρόσκληση του Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. και σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πάρου για την:
• Ψηφιοποίηση-χαρτογράφηση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στα διοικητικά όρια του Δήμου καθώς και του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Παροικιάς.
• Δημιουργία Γεωχωρικής Βάσης Δεδομένων (RDBMS) του δικτύου και γεωκωδικοποίηση υδρομέτρων που διαχειρίζεται η Δ.Ε.Υ.Α.Π.
• Προμήθεια κατάλληλου Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος (G.I.S.) και διασύνδεση με λογισμικό SCADA.
Θέμα 4ο: Συγκρότηση Επιτροπής Έρευνας Αγοράς-Διερεύνησης Τιμών για την προμήθεια κατάλληλου λογισμικού-πληροφοριακού συστήματος σε ολοκληρωμένο GIS περιβάλλον.
Θέμα5ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υδραγωγείου βαρέως τύπου χωρητικότητας 800 κ.μ. στη θέση Καμπί Δ.Κ. Αγκαιριάς».
Θέμα6ο:Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια μικρού ερπυστιοφόρου υδραυλικού εκσκαφέα».
Θέμα7ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των γραφείων της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα 8ο: Αίτηση εργαζομένου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για μετάθεση.
Θέμα9ο: Τροποποίηση απόφασης 112/2001 του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα10ο: Εξέταση αιτήματος κ. Μπιζά Ανδρέα.
Θέμα11ο: Αιτήσεις δημοτών.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos