Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑ Πάρου

25 Οκτωβρίου 2018 14:05

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Θέμα1ο:Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια μικρού ερπυστιοφόρου υδραυλικού εκσκαφέα».

Θέμα2ο:Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων».

Θέμα3ο:Ορισμός εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης για την εκτέλεση της προγραμματικής σύμβασης για την «Ψηφιοποίηση-Χαρτογράφηση του δικτύου ύδρευσης και των υδρομέτρων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για τη δημιουργία χωρικής βάσης δεδομένων με σκοπό την ανάπτυξη ολοκληρωμένου G.I.S.».

Θέμα4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την «Διάνοιξη γεωτρήσεων Ν. Πάρου».

Θέμα5ο:Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πάρου για την πράξη «Έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ΒΙΟ.ΚΑ. Παροικίας Πάρου με σκοπό την Τριτοβάθμια Επεξεργασία Λυμάτων και την αξιοποίηση τους για άρδευση χωρίς περιορισμούς» και ορισμός εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

Θέμα6ο: Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πάρου για την πράξη «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου» και ορισμός εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

Θέμα7ο:Έγκριση μελέτης γεωφυσικής έρευνας με τη μέθοδο των ηλεκτρικών τομογραφιών σε περιοχές νήσου Πάρου.

Θέμα 8ο: Ανανέωση μίσθωσης γεώτρησης ιδιοκτησίας κ.κ. Ρούσσου Πέτρου και Ρούσσου Παναγιώτη.

Θέμα9ο: Ορισμός (εκ νέου) Ορκωτών Λογιστών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 61217/12-10-2018 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Θέμα10ο: Τροποποίηση συμφωνητικού μίσθωσης δεξαμενής στην περιοχή του Δηλίου.

Θέμα11ο: Εξέταση περιπτώσεων παράνομων συνδέσεων καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα12ο: Ανάθεση υποθέσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. σε νομικό σύμβουλο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos