Λαική Συσπείρωση Πάρου: Το πρόβλημα της λειτουργίας των σφαγείων δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία»

05 Δεκεμβρίου 2018 18:05

test1

test2

test2

Το πρόβλημα της λειτουργίας των σφαγείων δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία» και το θέμα της συντήρησής τους δεν είναι τωρινό. Ο στρουθοκαμηλισμός βέβαια είναι χαρακτηριστικό της Δημοτικής Αρχής, που εκ των υστέρων προσπαθεί να αντιμετωπίσει διάφορα ζητήματα.


Εδώ και πολύ καιρό έχουμε επισημάνει την ολιγωρία της, σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των σφαγείων και τις ελλείψεις τους.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνήσαμε στην προσωρινή λύση λειτουργίας των σφαγείων με υπαλλήλους του Δήμου και σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους κρεοπώλες και κτηνοτρόφους, με δεδομένο το πρόβλημα τροφοδοσίας της τοπικής αγοράς, αλλά και τα προβλήματα που θα δημιουργούσε η μη λειτουργία τους στο εισόδημα κτηνοτρόφων και κρεοπωλών.

Αυτή η συμφωνία σε καμιά περίπτωση δεν απαλλάσσει τη Δημοτική Αρχή από τις ευθύνες της για την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών σφαγείων και την αντιμετώπιση άμεσα των προβλημάτων συντήρησης και υποδομών τους με στόχο το αυτονόητο, την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos