"Ταγκό" για δύο οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στην Πάρο;

18 Ιανουαρίου 2019 18:05

Βρισκόμαστε τέσσερις περίπου μήνες πριν την Κυριακή των επικείμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου, και στην Πάρο τα πολιτικά..."νερά" παραμένουν εν πολλοίς θολά και αδιατάρακτα!

Προς στιγμήν στον "χορό" της τοπικής πολιτικής δραστηριοποίησης έχουν μπει δύο μόνο δημοτικές παρατάξεις, οι οποίες έχουν δηλώσει πλέον επίσημα την υποψηφιότητά τους για την διεκδίκηση της ψήφου του παριανού λαού.

Δύο παρατάξεις ήδη γνώριμες από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, που έχουν μπει για τα καλά στο "παιχνίδι" της κούρσας προς τις δημοτικές εκλογές. Η μία είναι η παράταξη της νυν δημοτικής αρχής "Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη"με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο, και η άλλη η παράταξη της μειοψηφίας "Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου" με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κώστα Ροκονίδα. Η τελευταία, κατεβαίνει στις εκλογές υποστηριζόμενη από το Κ.Κ.Ε. όπως ανακοινώθηκε ήδη προ ολίγων ημερών.

Σε εκλογική ετοιμότητα είναι οι δύο δημοτικοί συνδυασμοί, με την παράταξη μάλιστα της νυν πλειοψηφίας να έχει πρόσφατα πραγματοποιήσει αλλαγές στο λογότυπο και στο όνομά της που από "Πάρος Τώρα στην Πράξη" έγινε "Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη".

Θα παραμείνει άραγε "ταγκό" για δύο το πεδίο της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στην Πάρο; Ο χρόνος που απομένει μέχρι τις κάλπες θα δείξει...

Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται ακόμα να έχει αποκρυσταλλωθεί πόσο μάλλον να έχει ανακοινωθεί, για άλλες ενδεχόμενες "κινήσεις" στη σκακιέρα των πιθανών υποψηφιοτήτων κάποιων άλλων δημοτικών παρατάξεων, νεοφανών ή παλαιότερων. Υπάρχει σίγουρα "παρασκήνιο" και έντονη φημολογία περί ζυμώσεων και πολιτικών "κινήσεων" με ορίζοντα τις εκλογές, αλλά έτερον ουδέν...

Υπενθυμίζουμε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014, οι δύο μέχρι στιγμής εμφανιζόμενοι ως "μονομάχοι" για τον Δήμο Πάρου, είχαν λάβει εκλογικά ποσοστά 44,29% και 11,14% στην πρώτη Κυριακή των εκλογών, με το μεγαλύτερο ποσοστό να ανήκει στην παράταξη του Μ. Κωβαίου που εκλέχθηκε τελικά δήμαρχος Πάρου την δεύτερη εκλογική Κυριακή με ποσοστό 64,90%.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos