Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Η μπάλα στην εξέδρα ;

22 Μαρτίου 2019 15:51

Απαντάμε σε εκείνους που έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική του δημάρχου και της παράταξης του:


1. Από το 2010 η Λαϊκή Συσπείρωση στα προτεινόμενα από την εκάστοτε δημοτική αρχή τεχνικά προγράμματα και προϋπολογισμούς, ψήφιζε στο σύνολο τους κατά περίπτωση «παρών» ή «κατά», γιατί σύμφωνα με την δική μας πολιτική αυτά δεν απαντούσαν στην αντιμετώπιση των πραγματικών αναγκών του παριανού λαού και των προβλημάτων του τόπου, πράγμα που έχει περίτρανα αποδειχθεί.
Άρα «άνθρακες ο θησαυρός» που ανακάλυψαν.

2. Σχεδόν κάθε φορά, από δημαρχίας Χρ. Βλαχογιάννη ακόμα, που το θέμα των απορριμμάτων συζητιόταν στο δημοτικό συμβούλιο, θέταμε το ζήτημα της υπογειοποίησης των κάδων σε κεντρικά σημεία , των σταθμών μεταφόρτωσης, του εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του στόλου της υπηρεσίας καθαριότητας. Πολύ πρόσφατα αυτά αναφέρονται σε κείμενο μας στη «Φωνή της Πάρου» στις 16/3/19.

3. Πέντε ολόκληρα χρόνια η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για να αποκτήσει μια σχετική ολοκληρωμένη μελέτη, παρά μόνο τον τελευταίο χρόνο της θητείας της έβαλε δυο κωδικούς «για την αγορά μηχανισμού βύθισης, ανύψωσης και συμπίεσης απορριμμάτων και την αγορά ενός press container». Έτσι παραπέμπει τη μελέτη στην επόμενη δημοτική αρχή και την υλοποίηση του έργου στο απώτερο μέλλον.

Υπάρχει για παράδειγμα ο κωδικός για την κατασκευή του δεύτερου περιφερειακού της Παροικιάς, που «σέρνεται» στα τεχνικά προγράμματα του δήμου πάνω από 20 χρόνια. Τι σημαίνει αυτό, έγινε το έργο;

Με τη «μπάλα στην εξέδρα» δεν παίρνουν πίστωση χρόνου οι λύσεις στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου. Ας το πάρουν κάποιοι χαμπάρι.

Πάρος 22-3-19

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos