Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

28 Μαρτίου 2019 14:40

Καλείσθε την 01η Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Αναμόρφωση του Πίνακα Στοχοθεσίας των οικονομικών αποτελεσμάτων 2019.

Θέμα 2ο Κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2020-2023 του υποτομέα των ΟΤΑ

Θέμα 3ο Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής παροχής υπηρεσιών

Θέμα 4ο Έγκριση του 2ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή της δημόσιας σύμβασης προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού».

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη δημόσια σύμβαση προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια οχημάτων Δήμου Πάρου».

Θέμα 6ο Έγκριση μελέτης, προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός των όρων του διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό της Νάουσας της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας και την καθαριότητα των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου για το έτος 2019».

Θέμα 7ο Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στο Πίσω Λιβάδι Μάρπησσας» και συγκρότηση επιτροπής για την διεξαγωγή του ως άνω διαγωνισμού.

Θέμα 8ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Μαρτίου 2019 στον Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos