Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

03 Μαϊος 2019 16:27

Καλείσθε την 07η Μαΐου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πρακτικού Νο1 και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας – καθαριότητα οικισμών Δ.Κ. Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019» που αφορά την ΟΜΑΔΑ Α΄ «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου» και επιπλέον επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την ομάδα Β΄ «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019».

Θέμα 2ο Καθορισμός όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για χρήση προσωρινής αποθήκευσης ανακυκλώσιμων υλικών, στη Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.
Θέμα 4ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Απριλίου 2019 στον Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos