Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Όταν χάνεται η ψυχραιμία...

10 Μαϊος 2019 03:00

Όταν ενημερώνει ο Δήμος τους κατοίκους του νησιού με το « δωδεκάλογο της καθαριότητας» και ζητά τη βοήθεια τους για τη διατήρηση της καθαριότητας στο νησί, είναι όλα καλά.


Όταν ο πρόεδρος της κοινότητας Νάουσας Γιώργος Μπαρμπαρίγος ενημερώνει τους κατοίκους της για το αυτονόητο, ότι δηλαδή χρειάζεται η ιδιαίτερη προσοχή όλων ως προς τον τρόπο και τόπο απόθεσης των σκουπιδιών αυτή την περίοδο λόγω έλλειψης προσωπικού καθαριότητας τότε...υπάρχει πρόβλημα !
«Επιμένουν στη πράξη» με τη χαρακτηριστική πλέον έλλειψη ψυχραιμίας να επιδίδονται στο κυνήγι φαντασμάτων που αρχίζει να γίνεται από γελοίο έως και επικίνδυνο.

1. Ξεδιάντροπα χρησιμοποιούν με χειριστικό τρόπο τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας προσπαθώντας να τους φέρουν σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο Γιώργο Μπαρμπαρίγο ότι δήθεν αγνοείται η προσπάθεια τους με στόχο να τον «στήσουν στον τοίχο».
2. Με απαράδεκτα υβριστικό τρόπο επιτίθενται στον πρόεδρο της κοινότητας
3. Στοχοποιούν και επιτίθενται κατά τον προσφιλή τους τρόπο στη Λαϊκή Συσπείρωση προσπαθώντας να περισώσουν ότι μπορούν χρησιμοποιώντας κάθε μέσο «πολιτικού πολιτισμού» κατά την προσφιλή τους έκφραση.
Μάταιος ο κόπος τους αλλά και επικίνδυνα διχαστικός για τη μικρή μας κοινωνία.

Πάρος 9-5-2019

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos