Θανάσης Μαρινόπουλος: Οι εκλογές τελείωσαν - Η Πάρος άλλαξε

28 Μαϊος 2019 15:15

Οι εκλογές τελείωσαν. Η Πάρος ποτέ πια δεν θα είναι ίδια.


Πρώτη φορά ακούστηκε με δύναμη μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων που ορθολογικά ξεκινούσε από την ανάλυση μιας πραγματικότητας και ενός πλαισίου μέσα στο οποίο μας αναγκάζουν να λειτουργήσουμε προσπαθώντας να κάνει συμμέτοχο και συνεργάτη τον πολίτη στον σχεδιασμό του μέλλοντος του.
Είχε τεράστια απήχηση αγγίζοντας το μισό του πληθυσμού. Αυτό είναι μια σημαντική προοδευτική και δημοκρατική νίκη που χρέος όλων μας είναι να την υπερασπιστούμε και να την κοινωνήσουμε ακόμη περισσότερο.

Το αποτέλεσμα είναι οριακό που σημαίνει ότι η επόμενη μέρα βρίσκει στην Πάρο ένα δημοτικό συμβούλιο με δύο παρατάξεις σχεδόν ισοδύναμες αλλά με διαφορετική αντίληψη για την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί .

Ο σκοπός όμως κοινός ,άρα μέσα από την θέση και την αντίθεση που κρύβει κάθε τι μέσα του αναγκαίο είναι να επιχειρηθεί η σύνθεση. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες . Υπάρχουν ; Νομίζω πως ναι , για να κλείσουμε με αισιοδοξία. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους πολίτες που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η Δημοκρατία βασίζεται στην συμμετοχή. Ευχή η δημιουργική συνεργασία στους εκλεγέντες δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους. Συγχαρητήρια και στον Μάρκο για την επανεκλογή του και στον Κώστα για τον ρεαλισμό του στην αναζήτηση του αδύνατου.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos