Πάρος: Που "σάρωσε" και που "καταποντίστηκε" σε ψήφους ο Δήμαρχος Πάρου...

29 Μαϊος 2019 21:16

Κατάφερε να πάρει και πάλι το δημαρχιακό θώκο ο νυν Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος κερδίζοντας τον αντίπαλό του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου" κ. Κώστα Ροκονίδα, με λιγότερες από διακόσιες ψήφους διαφορά.


Υπήρξαν ωστόσο δύο εκλογικά τμήματα στο νησί στα οποία καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες διαφορές ψήφων μεταξύ των δύο "μονομάχων".

Επί παραδείγματι, στο 206 εκλογικό τμήμα στο Γυμνάσιο Αρχιλόχου, οι πολίτες ψήφισαν συντριπτικά υπέρ του δημοτικού συνδυασμού του κ. Κωβαίου. Στο συγκεκριμένο τμήμα ο συνδυασμός "Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη" έλαβε ποσοστό 67,74% που ήταν και το μεγαλύτερο ανάμεσα σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νησιού ενώ ο συνδυασμός του κ. Ροκονίδα έλαβε το χαμηλότερο αντίστοιχα ποσοστό του που ήταν 32,96%.

Ενώ λοιπόν στον Αρχίλοχο ο κ. Κωβαίος "σάρωσε", υπήρξε ένα εκλογικό τμήμα στην Παροικία που ο ίδιος "καταποντίστηκε". Στο 229 ε.τ. στο Γενικό Λύκειο Πάρου, έλαβε ποσοστό μόλις 36,30% ενώ ο κ. Ροκονίδας εκεί πήρε το μεγαλύτερο σε ολόκληρο το νησί ποσοστό του που έφθασε το 63,70%.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos