Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

30 Μαϊος 2019 13:01

Καλείσθε την 03η Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μ.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας, στην ευρύτερη περιοχή της Παροικίας, στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου , προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων».

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικού Νο1 του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας Δ.Κ. Νάουσας – καθαριότητα οικισμών Δ.Κ. Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019» για την ΟΜΑΔΑ Β΄ των εργασιών «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου έτους 2019»

Θέμα 4ο Έγκριση πρακτικού Νο2 και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2019»

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικού Νο2 και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας – καθαριότητα οικισμών Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019» που αφορά την ΟΜΑΔΑ Α΄«Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου»
Θέμα 6ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Μαΐου 2019 στον Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 7ο Μετάθεση ημερομηνίας αποσφράγισης των προσφορών για το έργο «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγίας Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης» με α/α 81220.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos