Αναπάντητες οι επιστολές με τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος που απέστειλε ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νάουσας προς το Δήμο Πάρου…

16 Αυγούστου 2019 16:34

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γιώργο Μπαρμπαρίγο, οι επιστολές με τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος που είχε ο ίδιος αποστείλει στις 7/8 προς αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πάρου, παραμένουν μέχρι σήμερα 16/8 αναπάντητες ενώ επιπλέον δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από το Δήμο προς ικανοποίηση των αιτούμενών του που αφορούν σοβαρά ζητήματα Δημόσιας Υγείας στη Νάουσα.


Δημοσιεύουμε την επιστολή του κ. Μπαρμπαρίγου:

Σας γνωρίζουμε ότι μέχρι σήμερα, 16-8-2019, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση σχετικά με τα έγγραφα, με αρ. πρωτ. 57 & 58 από 7-8-2019, που σας έχουμε αποστείλει και αφορούν αποκλειστικά τη δημόσια υγεία, τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών της Νάουσας, ούτε έχει γίνει κάποια σχετική ενέργεια.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, για την όποια υποβάθμισή του ή αδιαφορία από πλευράς σας καθώς επίσης και για όποια προβλήματα προκύψουν, όσον αφορά τη δημόσια υγεία, θα φέρετε αποκλειστικά την ευθύνη.

Γεώργιος Μπαρμπαρίγος

Πρόεδρος Δ.Κ. Νάουσας

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos