Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

31 Οκτωβρίου 2019 17:39

Καλείσθε την 6η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:30 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Γ΄τρίμηνο οικονομικού έτους 2019.

Θέμα 2ο Ψήφιση απολογισμού ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. οικονομικού έτους 2018.

Θέμα 3ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2019 του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α.

Θέμα 4ο Έγκριση δαπανών μετακίνησης, διαμονής και ημερησίας αποζημίωσης των εκπροσώπων του Δήμου Πάρου για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ(Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων) Νοτίου Αιγαίου.

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά τη μίσθωση ακινήτου για τοποθέτηση αιθουσών για τη στέγαση του Γυμνασίου Πάρου στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Καθορισμός όρων της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την αγορά δύο ακινήτων στην περιοχή «Ποτάμι-Ξηροπόταμος»στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας του Δήμου Πάρου, ως χώρων στάθμευσης.

Θέμα 7ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙI του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια αργού υλικού (3 άλφα) για συντηρήσεις δρόμων Δήμου Πάρου».

Θέμα 8ο Έγκριση μελέτης - προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων διαγωνισμού για την :«Παροχή υπηρεσιών για τη φόρτωση και μεταφορά μπαζών - φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικειμένων».

Θέμα 9ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Οκτωβρίου 2019 στον Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 10ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Οκτωβρίου 2019 στην Ανώνυμη Εταιρεία Εφαρμοσμένων Τεχνολογιών και Μεταφορών Αποβλήτων με το διακριτικό τίτλο «WATT A.E.» για την εργασία: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας Δ.Κ. Νάουσας-Καθαριότητα οικισμών Δ.Κ. Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019» για την ΟΜΑΔΑ Β΄ των εργασιών «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα οικισμών Δ.Κ. Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos