Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Η δύναμη μας είστε εσείς…

13 Νοεμβρίου 2019 19:09

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Νάουσα η συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, για τα προβλήματα της περιοχής.


Την συζήτηση άνοιξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Ροκονίδας παρουσία δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού, αναλύοντας την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Επισήμανε ότι με τις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης της ΝΔ , έχει αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα καθιστώντας, παρά τη θέληση του παριανού λαού, απόλυτο «άρχοντα» τον Δήμαρχο. Μέσα από τις τοποθετήσεις των κατοίκων αναδείχθηκαν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χωριού:

Απορρίμματα, ανακύκλωση, οσμές αντλιοστασίων αποχέτευσης, κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, έλλειψη αθλητικών υποδομών , τα προβλήματα συντήρησης των σχολικών μονάδων, η έλλειψη σχολικών αιθουσών κ.α.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και οι επιλογές της δημοτικής αρχής για το διοικητικό συμβούλιο του περιβαλλοντικού πάρκου του Αι Γιάννη Δέτη και τη μελλοντική του πορεία.

Επισημάνθηκε γενικότερα ότι η Πάρος έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που μπροστά στην κερδοφορία των επενδύσεων τους, έχοντας την «αμέριστη συμπαράσταση» από τις κυβερνητικές πολιτικές του χθες και του σήμερα, δεν διστάζουν να καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον.

Κλείνοντας αυτή τη συνάντηση ο Κώστας Ροκονίδας για άλλη μια φόρα υπογράμμισε ότι για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα χρειάζεται συστράτευση των κατοίκων με την Λαϊκή Συσπείρωση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Χαρακτηριστικά είπε ότι «μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει διεκδίκηση για να αντιμετωπιστούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που λιμνάζουν χρόνια».

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου
Πάρος 12-11-19

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos