Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Η αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής...

28 Νοεμβρίου 2019 14:23

Πριν από 10 περίπου ημέρες καταγγείλαμε ότι το δημοτικό κτήμα στο Ζευλάκι της Παροικιάς, έχει μετατραπεί σε σύγχρονη χωματερή, που με πρόφαση το κάψιμο των κλαδεμάτων, καίγονταν μια σειρά επικίνδυνα υλικά για την υγεία των εργαζόμενων εκεί και των κατοίκων της Παροικιάς.


Τότε η Δημοτική Αρχή το απέδωσε σε πρωτοβουλία εργαζόμενου παρά τις αντίθετες εντολές, όπως λέει, που είχε δόσει η ίδια.
Σήμερα 28/11 παρά τις διαβεβαιώσεις , στον ίδιο χώρο διαπιστώσαμε να καίγονται βαμένα είδη επίπλωσης .

Με τα ψέμματα προσπαθούν να διαχειριστούν την εκρηκτική κατάσταση που δημιούργησαν οι ίδιοι με την αδιαφορία τους εδώ και πέντε χρόνια.



Είναι ειρωνεία να διαλαλούν τη πρόθεση τους για νέο κανονισμό καθαριότητας, όταν οι ίδιοι οδηγούν με τις πράξεις τους τη διαχείριση των απορριμμάτων, στην προ 25ετίας κατάσταση με τις οκτώ χωματερές .

Τους καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά και καλούμε την Κοινότητα και τους κατοίκους της Παροικιάς να αντιδράσουν σε αυτή την κατάσταση οργανωμένα. Δεν είναι δυνατό να κάνουμε τους χωροφύλακες στην αναξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής .
Η χωματερή στο Ζευλάκι να κλείσει τώρα.

Πάρος 28-11-19

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos