Αναβαθμίζεται και ανανεώνεται ο Δήμος Πάρου και τα νομικά του πρόσωπα…

29 Φεβρουαρίου 2020 15:18

Σε τροχιά αναβάθμισης και ανανέωσης των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, βρίσκεται ο Δήμος Πάρου και τα νομικά του πρόσωπα.


Η υλοποίηση των ενεργειών σημαντικής αναβάθμισης, παίρνει σάρκα και οστά κατά τις προσεχείς ημέρες κατά τις οποίες ο Δήμος θα παραλάβει επισήμως ένα όχημα JCB εκσκαφέα – φορτωτή αλλά και ένα γερανοφόρο όχημα τα οποία εφεξής θα βελτιώσουν την παραγωγικότητα των τεχνικών εργασιών στο νησί, συνεπώς και την ποιότητα και την ταχύτητα ολοκλήρωσής τους προς όφελος των πολιτών.

Επίσης, η ΔΕΥΑΠ προχώρησε ήδη σε αντικατάσταση μεγάλου μέρους του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων της, καθώς από τις αρχές του 2020, οπότε και παρελήφθησαν, έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία 6 νέα, ολοκαίνουργια οχήματα εξειδικευμένου εξοπλισμού για τις ανάγκες της Επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι το κόστος των 6 οχημάτων έφθασε τα 200.00 ευρώ τα οποία και καλύφθηκαν με πόρους της ΔΕΥΑΠ. Η τελετή Αγιασμού των νέων οχημάτων πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνει ότι η ΔΕΥΑΠ, κατά το έτος 2019, προέβη σε μια εκτεταμένη ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού της ενταγμένη στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2019. Συγκεκριμένα παρέλαβε ένα φορτηγό αυτοκίνητο μεταφοράς κάδων και έναν εκσκαφέα ενώ αναβάθμισε ριζικά και τη λειτουργία ορισμένων φορτηγών και μηχανημάτων έργου, επενδύοντας για το σκοπό αυτό σημαντικά ποσά.

Όλες οι παραπάνω αγορές, ανανεώσεις και τεχνικές αναβαθμίσεις αναμένεται να έχουν θετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos