Πάρος: Κεκλεισμένων των θυρών οι συνεδρίασεις του Δημοτικού Συμβουλίου

13 Μαρτίου 2020 20:06

Αγαπητές συμπολίτισσες-αγαπητοί συμπολίτες,


Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σοβαρότητα του θέματος, θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι συνεδριάσεις τόσο της δημόσιας επιτροπής διαβούλευσης όσο και του δημοτικού συμβουλίου της Πάρου στις οποίες προεδρεύω, θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Όπου δε, το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι συνεδριάσεις αυτές θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης. Για τα περεταίρω όμως θα ενημερωθούν προσωπικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν άμεσα και μέχρι νεοτέρας.
Θα ήθελα επίσης να παρακαλέσω θερμά να μην υπάρχει πανικός, να αντιμετωπίσουμε ατομικά ο καθένας αλλά και συλλογικά το ζήτημα με την πρέπουσα σοβαρότητα, έτσι ώστε να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις. Η λύση βρίσκεται στην ατομική προσπάθεια του καθενός μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες που βγαίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το καλό όλων μας. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να συμβάλουμε για την πρόληψη του ιού, για να μη χρειαστεί καν να φτάσουμε στο σημείο αντιμετώπισης του, το οποίο για τον τόπο μας έχει γνωστές δυσκολίες.

Σας ευχαριστώ θερμά,
Παναγιώτης Δ. Πετρόπουλος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Πάρου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos