Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

17 Μαρτίου 2020 14:35

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 20-03-2020 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση για το θέμα του ιού COVID-19 από τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Κεμπάμπη.

ΘΕΜΑ 2ο:
Απόφαση ΔΣ σχετικά με τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας στη Πάρο και την οργάνωση μέτρων προστασίας και περιορισμού της μετάδοσης του ιού COVID-19.
Εισηγητής: Εκπρόσωπος Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου (Κατόπιν αιτήματος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου).

ΘΕΜΑ 3ο:
Δημοτικά Σφαγεία Πάρου και προάσπιση δημόσιας υγείας: Απόφαση του ΔΣ σχετικά με τον κανονισμό λειτουργία τους- Οικονομική πολιτική του Δήμου- Αντιμετώπιση προβλημάτων λειτουργίας- Άμεσα μέτρα για τις ανάγκες της περιόδου του Πάσχα.
Εισηγητής: Εκπρόσωπος Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Γνωμοδότηση για Έγκριση Μελέτης Τροποποίησης της υπ’ αριθμό 82355/29-3-2002 KYA Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του Νέου Αερολιμένα Πάρου, όπως έχει ανανεωθεί, τροποποιηθεί και ισχύει.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Α’ Φάσης της μελέτης «Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας για την Παροικία του Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κουντρομιχάλης

ΘΕΜΑ 6ο:
Λήψη απόφασης επί της ένστασης της αναδόχου Κ/Ξ ΟΔΕΥΣΗ Α.Ε.- ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για το έργο «Αντικατάσταση Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Κώστος – Παροικιάς Δ.Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου

ΘΕΜΑ 7ο: Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου, Λεοντής Μικές .

 Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Πετρόπουλος Παναγιώτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos