Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε έκτακτη συνεδρίαση

15 Ιουνίου 2020 19:33

Καλείσθε την 17η Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Πάρου έτους 2020»
Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός της υποχρεωτικής ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών στην Πάρο από 01-07-2020.

Θέμα 2ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2020»
Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός της επικείμενη έναρξης της τουριστικής περιόδου και την ανάγκη άμεσης υπογραφής των συμβάσεων.

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους οικισμούς Παροικίας και Νάουσας και παραλιών Δήμου Πάρου έτους 2020»
Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός της επικείμενη έναρξης της τουριστικής περιόδου και την ανάγκη άμεσης υπογραφής των συμβάσεων.

Θέμα 4ο Έγκριση δαπανών μετακίνησης, διαμονής και ημερήσιας αποζημίωσης του Δημάρχου Πάρου
Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός της πραγματοποίησης διημερίδας στην Αμοργό για τις ανεμογεννήτριες στις 20 και 21 Ιουνίου στην οποία ο Δήμαρχος θα συμμετέχει ως ομιλητής.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos