Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Στο τέλος του κατήφορου …

26 Ιουνίου 2020 14:07

Όλο και πιο χαμηλά κατρακυλάει μέρα τη μέρα η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιώντας άθλια μέσα προκειμένου να στοχοποιήσει οτιδήποτε την ενοχλεί και της χαλάει τους επικοινωνιακούς της σχεδιασμούς.


Το τελευταίο διάστημα, μετά τον ευτελισμό της λειτουργίας αξιών και θεσμών ακόμα και του ίδιου του Δημοτικού συμβουλίου, γινόμαστε μάρτυρες μιας ξεδιάντροπης προσπάθειας διχασμού της κοινωνίας.
Βλέπουμε να αναπτύσσεται ένα μαύρο μέτωπο με άθλια υπονοούμενα για δήθεν καταγγελίες συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε βάρος επαγγελματιών χωρίς καμία φυσικά απόδειξη.
Χρησιμοποιείται η μέθοδος της προβοκάτσιας σε βάρος τουςμε στόχο να τους «εκθέσουν» στα μάτια και στη συνείδηση του κόσμου.
Έτσι νομίζουν ότι θα θολώσουν τα νερά και θα καλύψουν την ανεπάρκεια τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του νησιού μας.
Η έλλειψη μέτρων και πολιτικής που ενιαία αντιμετωπίζει τα ζητήματα που απασχολούν τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες,δημιουργεί προϋπόθεση για κατά περίπτωση εφαρμογή «κανόνων» αλλά και πεδίο για εύκολη χειραγώγηση τους.

Η Δημοτική Αρχήπου προσπαθεί απεγνωσμένα με κάθε τρόπο να δημιουργήσει αυτή την εικόνα σε βάρος της Λαϊκής Συσπείρωσης,με επιδεικτικό τρόπο αγνοεί αποφάσεις και αιτήματα της ΚοινότηταςΠαροικιάς και των άλλων Κοινοτήτων, εδώ και έξι μήνες. Προσπαθεί με έκδηλη αγωνία να αποπροσανατολίσει την τοπική κοινωνία από τα συσσωρευμένα προβλήματα που κοντεύουν να πνίξουν το νησί μας.
Η ευθύνη αυτών που σκέφτονται με νοσηρό τρόπο και λειτουργούν προβοκατόρικα είναι μεγάλες.
Η ευθύνη επίσης όσων με τη σιωπή τους συγκαλύπτουντέτοιες ενέργειες είναι βαριά.

Καταδικάζουμε τα φαινόμενα χλευασμού, ευτελισμού, διχασμού, χειραγώγησης, ψευτομαγκιάς και προσφάτως προβοκάτσιας .
Καλούμε τον παριανό λαόνα απομονώσει τους εμπνευστές αυτών των φαινομένων και την πολιτική τους με την ενεργή συμμετοχή και την διεκδικητική του στάση .

Πάρος 25-6-20

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos