Λ.Σ Πάρου για τη συνάντηση Δημάρχου Πάρου με τον υπουργό Γ. Πλακιωτάκη

07 Ιουλίου 2020 14:39

Από μέρους μας εδώ και ημέρες κάναμε πολύ περισσότερα από αυτά που αντιστοιχούν σε μια παράταξη μειοψηφίας, ώστε η χθεσινή συνάντηση ( 6-7-20) του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Πάρου Μ. Κωβαίο να είναι θετική.


Επιλογή του Δημάρχου βέβαια ήταν η μοναχική του παρουσία στη συνάντηση αυτή, με τη συνοδεία του πρώην Αντιδημάρχου Η. Κουντρομιχάλη, αντί μιας διευρυμένης αντιπροσωπείας που θα έδινε το στίγμα του καθολικού αιτήματος του παριανού λαού, να τελειώνουμε επιτέλους με τις συνέπειες του «ΣΑΜΙΝΑ».

Προφανώς και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης και όχι από τις χθεσινές δηλώσεις, γιατί πρέπει να θυμίσουμε ότι:

1. Με ευθύνη του Δημάρχου ή του Υπουργού η συνάντηση αυτή έγινε με 30 περίπου ημέρες καθυστέρηση από τότε που εμφανίστηκε η πρώτη πετρελαιοκηλίδα .
2. Με ευθύνη της πολιτείας και των οργάνων της το ευρύτερο περιβάλλον του κόλπου της Παροικιάς απειλείται εδώ και 20 χρόνια.
3. Με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων της τελευταίας 20ετίας η ιδιοκτήτρια εταιρία του ναυαγίου «απολαμβάνει ασυλίας» αφού αυτό δεν έχει ανελκυστεί μέχρι σήμερα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε εξέλιξη και καλούμε τον παριανό λαό σε ετοιμότητα, ώστε να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ:

 H αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος στη περιοχή του ναυαγίου.
 Η απάντληση των εγκλωβισμένων πετρελαιοειδών από το κουφάρι του πλοίου.
 Η δρομολόγηση της ανέλκυσης και της απομάκρυνσης του ναυαγίου.

Πάρος 7-7-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos