Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου 22 Ιουλίου 2020

17 Ιουλίου 2020 14:18

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από


τους νόμους 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π.. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα1ο: Ορισμός νομικού συμβούλου για υπόθεση της ΔΕΥΑΠ (έλεγχος τίτλων ιδιοκτησίας ακινήτου).

Θέμα2ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Αγοράς Ακινήτων.

Θέμα3ο: Έγκριση μεταφοράς έργων από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Θέμα4ο: Έγκριση όρων Διακήρυξης για τον ανοιχτό διαγωνισμό μέσω ΕΣΗΔΗΣ εκτέλεσης του έργου: «Σύνδεση Κεντρικού Δικτύου Αγ. Υπακοής με δίκτυο Αφαλάτωσης», προϋπολογισμού 1.265.000,00€ (χωρίς ΦΠΑ), υποέργο του εγκεκριμένου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» έργου με τίτλο: «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου».

Θέμα5ο: Απόφαση για ενεργοποίηση αυτόματου κρουνού υδροληψίας για Υδροπωλητές στην τοποθεσία Αγίου Αρσενίου και καθορισμός τιμολογιακής πολιτικής. Προμήθεια κάρτας SIM δεδομένων για τη σύνδεση του μηχανήματος.

Θέμα6ο: Έγκριση 2ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Εκτέλεση χωματουργικών εργασιών με τη χρήση μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες των δικτύων της ΔΕΥΑΠ του έτους 2020».

Θέμα7ο:Έγκριση 2ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση συστήματος τηλελέγχου-τηλεχειρισμού δικτύων Ύδρευσης-Αποχέτευσης ΔΕΥΑΠ».

Θέμα8ο: Έγκριση 1ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού του διαγωνισμού για παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου, αντλιοστασίων λυμάτων και Ε.Ε.Λ. ΔΕΥΑΠ».

Θέμα9ο: Έγκριση μελέτης και όρων Διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα10ο: Έγκριση μελέτης και όρων Διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια έτοιμου σκυροδέματος».

Θέμα11ο: Έγκριση μελέτης για το έργο με τίτλο: «Σύνδεση δικτύου Αλυκής-Κάμπου με δίκτυο αφαλάτωσης».

Θέμα12ο: Αίτηση παραίτησης εργαζομένου ΔΕΥΑΠ λόγω συνταξιοδότησης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos