Λ.Σ. Πάρου: Απαράδεκτη κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί μας

27 Ιουλίου 2020 14:28

 Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο θέσαμε για πολλοστή φορά την απαράδεκτη κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί μας παρά τη σημαντικά μειωμένη παρουσία επισκεπτών στη Πάρο.


Η αδυναμία και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, παρά την ύπαρξη προσωπικού σε σχέση με το παρελθόν, μέσων και εργολαβιών δεκάδων χιλιάδων ευρώ έχουν οδηγήσει τα πράγματα εδώ:
Έλλειψη σχεδιασμού, οργάνωσης, προγραμματισμού και διεκδίκησης γι αυτά που ανήκουν στον τόπο μας χαρακτηρίζουν εδώ και έξι χρόνια το έργο της Δημοτικής αρχής του Μ. Κωβαίου.
Kαταγγείλαμε επίσης το γεγονός ότι η πρωτεύουσα του νησιού στερείται δημοτικών WC μέσα στο καλοκαίρι. Τέλος Ιουλίου και δεν έχει υλοποιηθεί ούτε αυτή η εργολαβία με τις χημικές τουαλέτες!!!

Τέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο, φέραμε καταγγελία κατοίκων του Αμπελά σχετικά με παρεμβάσεις σε παραθαλάσσιο κτήμα, που όπως καταγγέλλουν είχαν σαν αποτέλεσμα το μπάζωμα παρακείμενου ρέματος. Χωρίς να είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, δεν διαπιστώσαμε από μέρους της Δημοτικής Αρχής «διάθεση» διερεύνησης της καταγγελίας και προώθησης της στις αρμόδιες υπηρεσίες. Αντίθετα εισπράξαμε μάλλον διάθεση για υποβάθμιση.
Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή και την αρμόδια υπηρεσία της να διερευνήσουν τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Πάρος 25-7-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos