Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Καταγγελία

31 Ιουλίου 2020 12:49

Καταγγέλλουμε την απαξιωτική, υβριστική και αυταρχική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Π. Κεμπάμπη προς όλους τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και ιδιαίτερα προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.


Η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου σε υπαλλήλους του Δήμου αλλά και σε δημότες που τον έχουν καταγγείλει για αυτό, δεν είναι πρωτόγνωρη. Η Δημοτική Αρχή αυτές τις καταγγελίες δεν τις έχει φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακολουθώντας την τακτική να βάζει τα προβλήματα «κάτω από το χαλί».
Ο Δήμαρχος κατά την πάγια τακτική του νίπτει τας χείρας του, αποποιούμενος την ευθύνη του για τον Αντιδήμαρχο που ο ίδιος έχει ορίσει.
Ο Δήμος Πάρου, θύμα και αυτός της κυβερνητικής πολιτικής και των μνημονίων, θα έπρεπε να διαθέτει διπλάσιο προσωπικό για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του με βάση τις αρμοδιότητες του.

Έξι χρόνια η Δημοτική Αρχή του Μ. Κωβαίου:
 Δεν έχει διαμορφώσει Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου.
 Δεν έχει τολμήσει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην κάθε κυβέρνηση και να διεκδικήσει το απαραίτητο προσωπικό.
 Με κάθε ευκαιρία για να «ξεγλιστρήσει» από την κριτική για τις δικές της ευθύνες, εύκολα τα φορτώνει στους υπαλλήλους απαξιώνοντας το έργο και την προσφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας τους. Αν υπάρχουν κάποιοι υπάλληλοι που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, όφειλε η Δημοτική Αρχή να τους στείλει στη «σέντρα» και όχι εκ του πονηρού να τους «κανακεύει» για να αμαυρώνει το έργο της πλειοψηφίας του προσωπικού.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά η τακτική των ισορροπιών που ακολουθεί ο Δήμαρχος, ανάμεσα σε μέλη της πλειοψηφίας του, δεν έχει αρχή και τέλος.

Πολλά τους χωρίζουν και λίγα τους ενώνουν, χωρίς στόχο, ιδανικά, προσανατολισμό, σχεδιασμό, αρχές αλλά με αγοραία αντίληψη, προσωπικές φιλοδοξίες, τακτική πολιτικής επιβίωσης στη βάση της συναλλαγής και «συντροφικά μαχαιρώματα».
Ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάντιας και των διαλυτικών φαινομένων στο Δήμο είναι ο Μ. Κωβαίος, ο οποίος αποκτά ένα μοναδικό «προνόμιο». Για πρώτη φορά το προσωπικό του Δήμου Πάρου στρέφεται με κινητοποιήσεις ενάντια σε Δημοτική Αρχή.
Συμπαραστεκόμαστε στην Αναπληρώτρια Προϊσταμένη και το σύνολο του προσωπικού της Οικονομικής Υπηρεσίας, μιας υπηρεσίας υποστελεχωμένης που γνωρίζουμε τις προσπάθειες της, να ανταπεξέλθει στις ανάγκες με τη «δαμόκλειο σπάθη» του καταλογισμού ευθυνών πάντα πάνω από το κεφάλι της.

Απαιτούμε να πάρουν θέση ο Δήμαρχος για τη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου του και όλοι οι παρευρισκόμενοι στο σημερινό γεγονός Αντιδήμαρχοι .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos