ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου για επίσκεψη Πλακιωτάκη

07 Αυγούστου 2020 00:39

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πάρο κι Αντίπαρο. Τον Υπουργό συνόδευαν οι Γενικοί Γραμματείς, Χριστιάνα Καλογήρου,


Νησιωτικής Πολιτικής και Βαγγέλης Κυριαζόπουλος, Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών· Ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, Θεοδωρος Κλιάπης· ο Γενικός Επιθεωρητής, Γιώργος Αλεξανδράκης·· Χαρίλαος Μαρουλάκης, Διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγού Λ.Σ.· ο Ιάκωβος Γκύζης, Διοικητής της Περιφέρειας· Μαζί ήταν επίσης κι ο Βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας καθώς κι ο χωρικός Περιφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Τον Υπουργό κ. Γιαννη Πλακιωτάκη και τη συνοδεία του καθώς και τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα, υποδέχτηκαν στο λιμάνι της Παροικιάς, ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος· ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου & Αντιπεριφερειάρχης Υγειας Κώστας Μπιζάς· ο Λιμενάρχης κι ο Υπολιμενάρχης Πάρου κι η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου και κατευθύνθηκαν όλοι προς τον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής, όπου τους περίμεναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος καθώς κι οι Ιερείς και τους έγινε ξενάγηση στον ναό. Μετά, επισκέφθηκαν το Λιμεναρχείο Πάρου, όπου επιδόθηκε ειδική αναμνηστική πλακέτα στον Υπουργό και στον Αρχηγό Λ.Σ., κι ο Λιμενάρχης Πάρου τιμήθηκε αντίστοιχα από τον Αρχηγό Λ.Σ. με θυρεό. Συζήτησαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Λιμεναρχείου (δύναμη καθώς και χώρος στέγασης) κι αντάλλαξαν απόψεις σε πολύ θερμό κλίμα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου, παρουσία των Αντιδημάρχων κκ. Δώρας Σαρρή, Βατίστα Ρούσσου, του Επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστα Ροκονίδα, του Προέδρου του Δημ. Συμβουλόυ, Παναγιώτη Πετρόπουλου, του ΠροέδρουΛ.Τ. Σταύρου Καραχάλιου, των Δημοτικών Συμβούλων Ηλία Κουντρομιχάλη, Βασίλη Σιέτου,

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos