Λ.Σ. Πάρου: Mας χρώσταγαν το γάιδαρο, μας παίρνουν και το βόδι…

20 Αυγούστου 2020 19:13

Η γύμνια της πολιτικής τους σε όλο της το μεγαλείο! Εκεί που θα έπρεπε να προχωρήσουν στην απαιτούμενη αναβάθμιση και να βελτιώσουν τις υποδομές του συστήματος της Δημόσιας Υγείας «ξεκαρφώνουν» και ότι υπάρχει.

Αποφάσισαν την μεταφορά του μοριακού αναλυτή από το Νοσοκομείο Σύρου σε Νοσοκομείο της Αττικής, μια απόφαση που υποβαθμίζει τις δυνατότητες του Περιφερειακού μας Νοσοκομείου, αφήνοντας εκτεθειμένη όχι μόνο τη Σύρο αλλά και τις Κυκλάδες συνολικότερα.

Είναι η συνέχεια της πολιτικής τους στο Κέντρο Υγείας Πάρου όπου καλούν τη Διοικούσα Επιτροπή του να απευθυνθεί στους δωρητές του αναλυτή για να τους χορηγήσουν τεστ!!!

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η προχειρότητα και η αντιφατικότητα της κυβερνητικής πολιτικής να διαχειριστεί την πανδημία με ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας και πραγματικής θωράκισης των νησιών έχοντας σαν πρώτο μέλημα την υγεία των νησιωτών και των επισκεπτών.

«Θεοποίησαν» την ατομική ευθύνη, στοχοποίησαν τη νεολαία, άνοιξαν τα σύνορα χωρίς ολοκληρωμένους ελέγχους, προκάλεσαν συγχρωτισμό σε πλοία και αεροπλάνα, έκαναν «λάστιχο» τα πρωτόκολλα προς χάρη των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και τώρα «ζητάνε και τα ρέστα».

Οι φορείς των νησιών μας, κάθε νησιώτης να απαιτήσει να μην μετακινηθεί ο μοριακός αναλυτής από το Νοσοκομείο της Σύρου και παράλληλα να απαιτήσουν την ενίσχυση των δομών της Δημόσιας δωρεάν Υγείας στα νησιά μας με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό και τα απαιτούμενα μέσα.

Πάρος 20-8-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos