Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου με επαγγελματίες του τουρισμού

26 Αυγούστου 2020 15:16

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου έλαβε χώρα, χθες, Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, στο Δημαρχείο, συνάντηση με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού.


Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε μία σύνοψη της φετινής τουριστικής σεζόν για την Πάρο. Ειδικότερα, συζητήθηκαν η τουριστική πορεία που διέγραψε το νησί πριν την επιβολή των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οι επιπτώσεις που είχαν αυτά στο τοπικό τουριστικό προϊόν και στους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και η επόμενη μέρα για τον τουρισμό της Πάρου.

Τέλος, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, αποφασίστηκε η σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τον Τουρισμό, ώστε να συνδράμει στη συνολική αξιολόγηση της κατάστασης. Κύριο έργο της θα είναι η καταγραφή και αξιολόγηση των σημερινών δεδομένων και η διατύπωση προτάσεων για το μέλλον, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης, ύστερα από τις ανατροπές που επέφερε ο κορωνοϊός και στον τομέα του τουρισμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos