Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

27 Αυγούστου 2020 13:51

Καλείσθε την 31η Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Αποδοχή χρηματοδότησης επιχορήγησης του Δήμου Πάρου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ .

Θέμα 2ο Εβδόμη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Πάρου λόγω covid 19.

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά τη μίσθωση ακινήτων για τη δημιουργία πράσινων σημείων στην Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Τροποποίηση της υπ’ αρ. 151/2020(ΑΔΑ:67ΥΝΩΞΓ-ΠΥΓ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής

Θέμα 5ο Λήψη απόφασης για διοργάνωση ταξιδίου εξοικείωσης (press trip) σε συνεργασία με το ισπανόφωνο travel blog « 365 Sabados Viajando»

Θέμα 6ο Ματαίωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού(Ομάδα Β΄)»(Α/Α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 52355)

Θέμα 7ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Ψηφιακός ξεναγός πολιτιστικών διαδρομών Παροικίας Πάρου με χρήση φορητών συσκευών» ενταγμένης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Θέμα 8ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή κοινόχρηστων τουαλετών Παροικίας» και συγκρότηση επιτροπής για τη διεξαγωγή του ως άνω διαγωνισμού.

Θέμα 9ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου 2020 στον Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου»

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos