Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

14 Οκτωβρίου 2020 15:46

         Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως


αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού  για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Σύνδεση Κεντρικού Δικτύου Αγ. Υπακοής με δίκτυο

Αφαλάτωσης» .

Θέμα2ο:  Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης « Σύνταξη τευχών δημοπράτησης έργων επέκτασης δυναμικότητας ΕΕΛ Νάουσας Πάρου» και οριστική παραλαβή της μελέτης.

Θέμα3ο:  Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης « Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου 500kw» και οριστική παραλαβή της μελέτης.

Θέμα4ο: Έγκριση μελέτης «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Παροικιάς»

Θέμα5ο: Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών πόλεων για την Ανάπτυξη – Δ.Ε.Π.ΑΝ. για την πράξη : «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης των οικισμών Λεύκες – Κώστος & επέκταση της δυναμικότητας της ΕΕΛ  Μάρπησσας Πάρου».

Θέμα6ο :Ορισμός Ορκωτών Λογιστών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα7ο : Αίτηση παραίτησης εργαζομένου ΔΕΥΑΠ λόγω συνταξιοδότησης.

Θέμα8ο : Έγκριση πινάκων κατάταξης, διοριστέων και απορριπτόμενων της ΣΟΧ 1/2020 της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα9ο: Αιτήσεις και θέματα πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos