Διαγνωστικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) από την Περιφέρεια στην Αντίπαρο

23 Δεκεμβρίου 2020 19:40

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατόπιν απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής στις 27 Νοεμβρίου 2020, παραλαμβάνει αυτές τις μέρες τμηματικές ποσότητες από την μεγάλη

προμήθεια διαγνωστικών τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), στην οποία προέβη για τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο όλων των κατοίκων και του πιο μικρού νησιού και στη συνέχεια τις παραδίδει νησί μέχρι να φτάσουν σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα 23 Δεκεμβρίου, 300 rapids tests παρέδωσε στο Π.Π.Ι. Αντιπάρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων & Έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς με την παρουσία επίσης του Δημάρχου Αντιπάρου Αναστάσιου Φαρούπου και των Ιατρών του Π.Π.Ι.

Σημειώνεται ότι, εν μέσω του δεύτερου κύματος διασποράς του κορωνοϊού και για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος μετάδοσης και διάδοσης του ιού στον πληθυσμό των νησιών, η Περιφερειακή Αρχή έκρινε κατεπείγουσα και επιτακτική την ανάγκη να προμηθεύσει με τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 τους αρμόδιους φορείς, για την πραγματοποίηση δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με πιο αποτελεσματικό τρόπο η πανδημία σε όλα τα νησιά,
με προτεραιότητα στους κατοίκους των μικρών νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos