Που «μετακομίζει» το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου;

29 Ιανουαρίου 2021 23:16

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου της Παρασκευής 29/1, ελήφθη ομόφωνη απόφαση ώστε η υπάρχουσα αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Δημαρχείο, να μετατραπεί σε γραφεία υπηρεσιών του Δήμου όπως π.χ. της πολεοδομίας ή άλλων υπηρεσιών.

 

Ωστόσο, και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες για δια ζώσης συνεδριάσεις του Δ.Σ., αποφασίστηκε αυτές να πραγματοποιούνται στο χώρο συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΠ ο οποίος πληροί τις δέουσες προδιαγραφές όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Πούλιο. Μένει ωστόσο να εξεταστεί όπως ελέχθη, αν τελικά ο χώρος της ΔΕΥΑΠ είναι κατάλληλος και εξυπηρετεί τις ανάγκες των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης της 29ης Ιανουαρίου, κατατέθηκε πρόταση ώστε η λύση των συνεδριάσεων στη ΔΕΥΑΠ να είναι προσωρινή με απώτερο στόχο να δημιουργηθεί νέος χώρος συνεδριάσεων για το Δ.Σ. του Δήμου Πάρου.

Ο χώρος αυτός θα πρέπει να είναι σύγχρονος και να εκπληρώνει τα κριτήρια του σκοπού για τον οποίο θα κατασκευαστεί.

Ελπίζουμε όλοι, η νέα αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. η οποία όπως ειπώθηκε θα γίνει πραγματικότητα, να πληροί προδιαγραφές τέτοιες, ώστε τα Μέσα Ενημέρωσης της Πάρου να αποκτήσουν και αυτά το χώρο τους όπως γίνεται σε όλες τις σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων.

Με σκοπό φυσικά να μπορούν επιτέλους να καλύπτουν τις συνεδριάσεις του σώματος και όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, με στόχο την ευρύτερη και επαρκέστερη ενημέρωση των παριανών πολιτών.

galaxy tab A7 new

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos