Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σύρο

12 Απριλίου 2021 20:24

Στη Σύρο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Μιχάλη Ζουλουφό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και

του Διοικητικού Διευθυντή κ. Νικόλαου Τρίτζαλη, συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα υγείας που απασχολούν την κοινωνία της Σύρου και των Κυκλάδων. Ο κ. Φόρτωμας ενημερώθηκε αρχικά για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος “Ελευθερία” στη Σύρο, τη Σίφνο και τη Σέριφο, περιοχές ευθύνης του Νοσοκομείου. Επίσης, τέθηκαν υπόψιν του το θέμα της τροποποίησης των οργανισμών των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου και η ανάγκη για ενίσχυση των μονάδων αυτών με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αικατερίνη Καλογεράκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Πολύκαρπο Δεναξά, να ακούσει τα αιτήματά τους και να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους. Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, ο Βουλευτής Κυκλάδων ευχαρίστησε στο πρόσωπό τους, όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, που με αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του και ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Νευροκοπλή για τα σοβαρά κτιριακά και λειτουργικά του προβλήματα, καθώς και για τις ελλείψεις σε αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ευχήθηκε στον κ. Δουρβετάκη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που κλήθηκε να αναλάβει και συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν το έργο της Αστυνομίας στις Κυκλάδες, όπως την ασφάλεια, την τροχαία και την αστυνόμευση, καθώς και για την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Μέσα σ’ αυτήν την δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση λόγω της πανδημίας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και ενεργεί πάντα με γνώμονα τον περιορισμό της, έχοντας ως πρωταρχικό όπλο στην φαρέτρα της τον εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού και την αυστηρή τήρηση των μέτρων».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos