KKE Πάρου για επίσκεψη Χρυσοχοΐδη

17 Απριλίου 2021 16:25

Τελικά η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη στην Πάρο, μετά την πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων γεννά ερωτηματικά και αφήνει πίσω της γεγονότα:

Ερωτηματικά ως προς την υπουργική ανασφάλεια και τα πρωτοφανή μέτρα περιορισμού οδικής κυκλοφορίας, όπως και γιατί το “μήνυμα” έπρεπε να έχει τόπο “εκπομπής” την Πάρο και όχι την έδρα του Επιμελητηρίου ή το υπουργικό του γραφείο .

Γεγονός είναι ότι για κανένα από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση του ΑΤ Πάρου, τις άθλιες συνθήκες στέγασης του, την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας με συγκεκριμένα μέτρα για την υγεία του πληθυσμού των νησιών μας και των επισκεπτών, δεν δεσμεύτηκε με πράξεις παρά μόνο με εξαγγελίες.

Αντίθετα είναι γεγονός ότι το αστυνομικό κράτος που προωθεί ο ίδιος στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής που εξειδικεύει στη χώρα μας την πολιτική της ΕΕ, με την ενίσχυση της καταστολής και του αυταρχισμού.

Αντί να πάρουν μέτρα ενίσχυσης των δομών υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, απόκτησης και εκσυγχρονισμού των απαραίτητων μέσων, επίταξης των ιδιωτικών κλινικών και ενίσχυση της πολιτικής προστασίας, προετοιμάζουν και εντείνουν τα μέτρα καταστολής για να αντιμετωπίσουν τη διογκούμενη, για την πολιτική τους, λαϊκή δυσαρέσκεια.

Καλούμε τον παριανό λαό να απαιτήσει την ενίσχυση των μέτρων προστασίας της υγείας και της ζωής, κατοίκων και επισκεπτών, καταδικάζοντας με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό, τα μέτρα καταστολής και αστυνομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει κυβερνητική πολιτική.

Πάρος, 17/4/21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos