Κεφαλογιάννης: Δεν διατρέχει κίνδυνος απένταξης του νέου Αεροδρομίου της Πάρου από το ΕΣΠΑ.

26 Απριλίου 2021 18:49

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις διακρατικές συμφωνίες για τα διπλώματα ώστε οι τουρίστες από τις ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία να έχουν την δυνατότητα να οδηγούν μόνο με την εθνική τους άδεια. Ο Υφυπουργός ενημέρωσε την κ. Μονογυιού πως μία τέτοια διάταξη βρίσκεται υπό εξέταση.

Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα των ισοδυναμιών στις άδειες οδήγησης και το πως αυτές θα λειτουργήσουν στην πράξη, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών.
Η κ. Μονογυιού αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Αεροδρομίου της Πάρου, ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους Παριανούς. Ο Υφυπουργός κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε την βουλευτή πως δεν διατρέχει κίνδυνος απένταξης του νέου Αεροδρομίου της Πάρου από το ΕΣΠΑ.

Συζητήθηκε, επίσης, το ενδεχόμενο παράτασης στο χρόνο κυκλοφορίας των ενοικιαζόμενων μοτοσυκλετών, που δύναται να διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Τέλος, η βουλευτής έθεσε το αίτημα για την ονομασία του Αεροδρομίου Μυκόνου σε «Μαντώ Μαυρογένους», το οποίο αποτελεί και αίτημα του Δήμου Μυκόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos