Κώστας Μπιζάς: "Οφείλουμε όλοι οι φορείς του νησιού να διεκδικούμε τ' αυτονόητα από την πολιτεία...."

09 Μαϊος 2021 20:52

Την Τετάρτη 5.5.21 έστειλα επιστολή στο Υπουργείο Υγείας με την οποία ζητούσα την ύπαρξη ενός δεύτερου εμβολιαστικού κέντρου ώστε να επιταχυνθεί ο ημερήσιος αριθμός εμβολιασθέντων στο νησί μας και να μην χρειάζεται η μετάβαση στα νοσοκομεία της Σύρου ή της Νάξου. Χτες Σάββατο ενημερώθηκα ότι συμπατριώτες μας ταξίδεψαν μέχρι και την Σαντορίνη για να εμβολιαστούν.

Σε καμία περίπτωση δεν έκανα την παραπάνω κίνηση για λόγους δημοσιότητας όπως με κατηγορεί το  άρθρο "Το ζητούμενο είναι Οριζόντιος Εμβολιασμός για όλους!!!"

Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η επιτάχυνση των εμβολιασμών στο νησί μας. Μακάρι άμεσα να ανακοινωθεί οριζόντιος εμβολιασμός όλου του νησιού με την διανομή των ανάλογων εμβολίων ώστε να εμβολιαστούμε όλοι τον μήνα Μάιο.

Μέχρι όμως ν' ανακοινωθεί κάτι επίσημα οφείλουμε όλοι οι φορείς του νησιού να διεκδικούμε τ' αυτονόητα από την πολιτεία. Και ειδικά σε θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία των συνδημοτών μας.
Με εκτίμηση,
Κώστας Μπιζάς
Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου
Πάρος 9.5.21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos