Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

21 Μαϊος 2021 15:00

Καλείσθε την 25η Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής της χρηματοδότηση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου(ΚΔΕΠΑΠ) σύμφωνα με το άρθρο 259 του Κ.Δ.Κ.παρ 14 αρθρ 10 του Ν. 4071/12  στο έτος 2021

Θέμα 2ο Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών λόγω βεβαίωσης σε μη τελεσίδικη προσφυγή.

Θέμα 3ο Καθορισμός τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή Λιβάδια Παροικίας της Κοινότητας Πάρου

Θέμα 4ο Επανεξέταση του τρόπου υπολογισμού των αναλογικών μισθωμάτων που καταβάλλει η εταιρεία «Λατομεία Μαρμάρων Πάρου-Αδελφοί Ρήγα Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ»

Θέμα 5ο Διορισμός δικηγόρου για εκπροσώπηση του δήμου Πάρου σε υπόθεση αγωγής του δικηγόρου του δήμου κατά του Δήμου Πάρου, που αφορά μισθολογική διεκδίκηση.

Θέμα 6ο Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Πάρου που αφορά τον Πέτρο Αλιπράντη.

Θέμα 7ο Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Πάρου που αφορά την εταιρεία «Π. Γαλάτης ΑΕ».

Θέμα 8οΈγκριση πρακτικού της άγονης δημόσιας πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για εκμίσθωση ακινήτου (παραλίες) Νήσου Πάρου και καθορισμός νέας ημερομηνίας της επαναληπτικής δημόσιας ,πλειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας

Θέμα 9οΈγκριση πρακτικών της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά τη μίσθωση ακινήτων για την κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 10ο Καθορισμός όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του 3ου Νηπιαγωγείου Παροικίας  του Δήμου Πάρου.

Θέμα 11ο Καθορισμός όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Πάρου

Θέμα 12ο Καθορισμός όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Πάρου

Θέμα 13ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας προσωπικού Δήμου Πάρου»

Θέμα 14ο Λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης συνολικής προθεσμίας εργασιών στο έργο « Άρση επικινδυνότητας οδικού δικτύου Πάρου»

Θέμα 15ο Αποδοχή χρηματοδότησης επιχορήγησης του Δήμου Πάρου από το Πράσινο Ταμείο για το έργο «Προμήθεια δύο οικολογικών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και δύο βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των ΟΤΑ για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων» και αναμόρφωση προϋπολογισμού

Θέμα 16ο Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου Α.Ε.

Θέμα 17ο Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών  για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους οικισμούς Παροικιάς και Νάουσας-Παραλιών-Φόρτωση και μεταφοράς μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων Δήμου Πάρου», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105504).

Θέμα 18ο Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια προκατασκευασμένου συγκροτήματος σχολικών αιθουσών για το Γυμνάσιο Πάρου για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού covid-19».

Θέμα 19ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευές συντηρήσεις σχολικών κτιρίων και αυλείων χώρων (2021)»

Θέμα 20ο Έγκριση 2ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Λιμενικά Έργα Προστασίας Αλιευτικού Καταφυγίου Νάουσας Νήσου Πάρου: Συμπληρωματικά Έργα Επέκτασης του Προσήνεμου Βόρειου Μώλου για τη Βελτίωση των Συνθηκών Ελλιμενισμού»

Θέμα 21ο Έγκριση  πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του  επαναληπτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη μίσθωση, συντήρηση και καθαρισμό κινητών χημικών τουαλετών» ΟΜΑΔΑ Γ΄(α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 109004).

Θέμα 22ο Έγκριση 3ου παραδοτέου Μελέτης «Μελέτες ωρίμανσης του έργου: Επέκταση ΧΥΤΑ Πάρου-Αντιπάρου»

Θέμα 23ο Έγκριση 2ου, 3ου και 4ου  παραδοτέου Μελέτης «Μελέτες ωρίμανσης μονάδας κομποστοποίησης Δήμου Πάρου»

Θέμα 24ο Συγκρότηση επιτροπής για τη διεξαγωγή διαγωνισμών για την εκτέλεση έργων του Δήμου Πάρου.

Θέμα 25ο Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Θέμα 26ο Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διερεύνησης τιμών για την υλοποίηση του έργου «Η ψυχή μια ψηφιακή περιήγηση στην ζωή της Μαντώς Μαυρογένους και την αναβίωση μιας χαμένης παράδοσης δημοτικών τραγουδιών» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ 14 του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τίτλο «Ελλάδα 1821- Ελλάδα 2021».

Θέμα 27ο Αποδοχή των όρων συμμετοχής και έγκριση υποβολής πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» πρόσκληση ΑΤ14, της πράξης «Ελλάδα 1821- Ελλάδα 2021» συνολικού προϋπολογισμού 346.115,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

 Θέμα 28ο Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ του Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού «Δήμος Πάρου» και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.»

Θέμα 29ο Συγκρότηση επιτροπής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων». Ομάδα Γ΄: «Επιδαπέδιοι κάδοι» προϋπολογισμού 14.632,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

                                   
                                          Ο Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής

                                                         Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos