ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου: Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με τον περιφερειακό της Παροικιάς

05 Ιουνίου 2021 14:27

Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει το κυκλοφοριακό μέλλον της Παροικιάς και μάλιστα σε λάθος κατεύθυνση, αφού προτίθεται να κόψει και να καταστρέψει πλατείες, χωρίς να έχει κάνει τίποτε απολύτως για να περιορίσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στον περιφερειακό της Παροικιάς.

Προφανώς υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του Δημάρχου, άφησε την κατάσταση να ξεφύγει με καταπατήσεις κοινόχρηστων χώρων που έχουν μετατραπεί:

  • σε αυθαίρετες θέσεις πάρκινγκ
  • σε χώρους έκθεσης εμπορευμάτων και
  • σε παράνομη στάθμευση καθόλο το μήκος του περιφερειακού.

Το πρόβλημα γίνεται οξύτερο με τα φορτηγά και τις νταλίκες επιχειρήσεων που σε ώρες αιχμής προκαλούν κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία πεζοδρομίων και τα ελάχιστα μη οργανωμένα πάρκινγκ, συνθέτουν μια άθλια τριτοκοσμική εικόνα της Πάρου και ιδιαίτερα της Παροικιάς.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με την καθημερινότητα, την οποία έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια και με τα σοβαρά προβλήματα του περιφερειακού, μέρος των οποίων επιλύονται χωρίς την εφαρμογή ΣΒΑΚ, που ίσως να αποτελεί και άλλοθι, για να μπορεί να δικαιολογήσει την αδράνειά της.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 

                                                 

                                                                                       Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos